Partnerskabsmøde 26.-27. februar 2020

Vi skal igen til partnerskabsmøde i C2C CC. Denne gang går det over 2 dage, da vi skal rundt og se på C2C CC-projekter. Vi skal møde hinanden.

Reserver følgende dage i din kalender: 26. og 27. februar 2020

Der tegner sig et program, hvor vi mødes på AquaGlobe den 26. februar kl 10. Her hører vi om AquaGlobe og Water Valley og tager det administrative stof. Derefter kører vi til Hedensted og ser Klimavejen og dens funktionaliteter. Bl. a. ser vi anvendt Augmented Realily. Videre til Svostrup Kro, hvor vi bliver præsenteret for Gudenåprojektet og klimahistorien i Danmark. Herfra transport til Thyborøn, hvor vi indkvarteres. På Kystcentret smager vi på lokale specialiteter og spiser paella. Efter middagen en løsere snak, som dog er faglig relevant.

Den 27. februar besøger vi Kystdirektoratet og hører om deres tilpasningsaktiviteter. Vi kommer omkring Muren i Lemvig, som Lis Ravn Sørensen fortæller om. Vi ser også byggepladsen, hvor Klimatorium er ved at skyde op.

Vi kører tilbage til AquaGlobe og forventer et eksternt inspirationsoplæg som oplæg til at vi drøfter fremtidige fælles aktiviteter og finder emnerne for det næste partnerskabsmøde.

Har du kryds i kalenderen? Der udsendes snart tilmeldingsmail.