Coast to Coast Climate Challenge og Teknologisk Institut inviterer til workshop om veje til øget eksport af danske regnvandsløsninger.

Med klimaændringerne og de øgede nedbørsmængder, stiger behovet for at håndtere regnvand, der hvor det falder, så det ikke belaster afløbssystemerne.

Den danske vandsektor har en ambition om at være verdensførende inden for leverancen af intelligente, effektive og bæredygtige vandløsninger. Skal dette mål nås, skal eksporten i branchen øges.

På workshoppen vil du blandt andet kunne høre om arbejdet med Vandvisionen 2025, muligheder for EU-støtte og samarbejder, vejledning til virksomheder om eksport til relevante markeder samt få muligheden for at høre om danske vandløsninger. Workshoppen henvender sig hovedsageligt for firmaer, der producerer dele til eller samlede løsninger til regnvandshåndtering og BAT-løsninger samt rådgivere inden for dette området.

Arrangementet er gratis at deltage i, men tilmelding via link er nødvendigt.   

Se det foreløbige program. Der er begrænset antal pladser, så skynd dig at tilmelde dig.

Tidspunkt: den 25. maj 2022 kl. 9.00-15.30

Sted: Gl. Skovridergaard, Marienlundsvej 36, 8600 Silkeborg

Tilmelding sker via følgende link: https://rm.plan2learn.dk/dl.aspx?xmg=cc7639ac-7169-41d8-821f-c9f13558b362&r=KursusValg.aspx?id=90460

Sidste frist for tilmelding er den 16. maj kl.12:00

OBS: Der bliver sideløbende med denne workshop, også afholdt en workshop om store vandoplande i regi af C2C CC på Gl. Skovridergaard. Der vil blive skiltet og informeret om hvilket lokale du skal gå til, når du ankommer til Gl. Skovridergaard, men vær opmærksom på, at begge workshops finder sted på samme tid.