I et samarbejde mellem DNNK, AquaGlobe og Region Midtjylland afholdes KlimaInnovationsCamp 2021 i weekenden 30. oktober og 1. november på AquaGlobe.

Vi har alle behov for friske ideer til hvordan vi løser klimaudfordringen. Hvad nu, hvis fremtidens klimatilpasningsprojekter ikke bare minimerer risikoen for oversvømmelser, men samtidig begynder at udnytte regnvandet som en ressource i byudviklingen, til at skabe værdi for sundhed, rekreation, læring og grøn vækst?

KlimaInnovationCamp er en workshop, der afholdes over en weekend, og målet er at få de studerende til at komme med idérige og kreative konceptforslag på de konkrete udfordringer, som årets vært kommer med.

DNNK`s KlimaInnovationCamp sætter fokus på hvordan klimatilpasning i højere grad kan fungere som en ressource i samspil med udviklingsmål indenfor f.eks. biodiversitet, bevægelse, læringsrum og sociale fællesskaber i byudviklingen. Gennem camp’en kan vi vise, hvad der kan komme ud af at samarbejde og konceptualisere på nye måder, og det kan forhåbentlig være med til at booste udviklingen og samarbejdsformen inden for klimatilpasningsløsninger mere generelt.

KIC afholdes d. 30-31. oktober 2021 med deltagelse af studerende fra et bredt tværfagligt udvalg af videregående uddannelser.

Læs mere